Fittergy Sportvasten:

Wat is Sportvasten:

Met sportvasten geef je jezelf een kickstart naar een gezondere lifestyle. In de 10-daagse sportvastenkuur maak je een switch van suiker- naar vetverbranding. Dat betekent dat je lichaam na deze switch veel meer gebruik gaat maken van het opgeslagen vet als energiebron. Met sportvasten leer je je lichaam weer om vet te verbranden, zodat overtollige vetreserves ook worden aangesproken. Dat betekent dat je lichaam meer vet zal verbranden in plaats van suikers. Daarom zal je lichaam ook minder om suikers vragen, minder trek in suikers dus! Met sportvasten creëer je een structurele verandering in je stofwisseling. Tijdens het sportvasten sport je elke dag. Het niveau van deze training wordt bepaald door je personal trainer.

Voor wie?

Sportvasten is zeer geschikt als je:

 • Vaak behoefte hebt aan zoet eten
 • Een te hoog vetpercentage hebt
 • Een wisselend energieniveau hebt gedurende de dag
 • Last hebt van vermoeidheid
 • Duurinspanning niet lang kunt volhouden
 • Behoefte hebt aan koolhydraten tijdens lange inspanningen
 • Langzaam herstelt na zware trainingen

Na een intakegesprek met een personal trainer, waaruit blijkt dat je in de juiste conditie bent om te kunnen sportvasten, gaat de uitdaging beginnen! Je krijgt tijdens de intake alles uitgelegd over de werking van het programma, het protocol en het supplementenpakket. Samen met jou personal trainer stem je af wanneer je gaat starten met het programma.

Resultaten:

Resultaten

In zeer korte tijd kan je lichaam profiteren van deze wetenschappelijke bewezen effectieve trainingsmethode. Al 30.000 sportvasters gingen je voor!

 • Gemiddeld gewichtsverlies van 2 tot 6 kilo
 • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang
 • Verbeterde sportresultaten
 • Een energieker en fitter gevoel

Wil jij snel een blijvend resultaat? Maak dan een afspraak!

Ervaringen:

Lisette zegt:

Lisette zegt:

Sportvasten gaf voor mij echt inzicht in wat er allemaal nog in mijn mond ging zonder bij na te denken. Het zorgde voor mij net voor dat laatste zetje. Ben nu  eindelijk onder mijn kantelpunt. En daar blijf ik onder, dat is ook erg belangrijk. Luister gewoon naar je trainer, wacht er niet mee!

Lees meer

Peter zegt:

Peter zegt:

Fitter, meer energie en strakker in mijn vel. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat heeft Sportvasten me gebracht
Ik heb een drukke baan waarin ik veel reis, onregelmatig eet en slaap en dat merk je uiteindelijk aan je lichaam.

kym zegt:

kym zegt:

Ik vond in het begin de afkickverschijnselen van mijn suikergebruik heftig. Ik had dit niet verwacht, maar wat kreeg ik aan het einde veel energie!
Ik ging overdag steeds meer dingen doen waar ik eerst geen energie voor had. Heerlijk. Ik ga het zeker nog een keer doen.

Genoeg over ons

Laten we het over jou hebben.

Waar wil je informatie over hebben?
Personal TrainingGroep trainingBoksenSportvasten