Personal training bij MatrixX:

Wil je gezond en fit door het leven gaan? Wil je vol passie aan jezelf (-vertrouwen) werken? Zin in positieve energie? Ik wil je helpen om samen jouw persoonlijke doelen te halen! Als personal trainer, coach én vertrouwenspersoon kan ik je motiveren om op de juiste manier gewicht te verliezen, kracht op te bouwen en daardoor mobiliteit en lenigheid te verbeteren.

Bij MatrixX Personal Training Studio ben je gegarandeerd van gecertificeerde personal training en begeleiding met hoge vakinhoudelijke kennis. Alle kwaliteiten zijn aanwezig om jou uitdagend en effectief te begeleiden.

Er wordt een uniek trainings- en voedingsschema, op jouw lijf geschreven opgesteld, om de gestelde doelen samen te gaan behalen. Meetpunten en bewegings- en voedingsanalyse worden ingebouwd en aangepast om de resultaten vast te leggen en blijvend te controleren.

Wat is een personal trainer? Wordt vaak gezien als een Spierbundel, Mag ik je uitnodigen om dit beeld om te zetten naar positieve zweetdruppels? Wil jij samen met een personal trainer werken aan jouw persoonlijke doelen? MELDje dan aan voor een PROEFLES, er is geen betere tijd dan NU.

Laten we van start gaan. Voor wie is een personal trainer? Een personal trainer is er speciaal voor jou! Om samen te werken aan de gestelde doelen die passen bij een nieuwe levensstijl. Niet alleen (top)sporters maken gebruik van een personal trainer, Óók (foto)modellen willen carrière gericht in vorm blijven. Geen sportfanaat maar wil je wel graag een fit & gezonde levensstijl?

Mogelijkheden: Individuele training, Duo training, Triple training, Smallgroup training of Extra’s. Vanaf 1 sessie in de week is het mogelijk om voor een laag maandtarief nog 1 a 2 keer in de week vrij te trainen in de studio met jouw op maat gemaakte schema.

MatrixX de studio

Wil je werken aan een positieve levensstijl, boordevol energie in combinatie met gezond eten?
Samen kunnen we dit waar maken en geef ik je de sleutels om dit ook na het bereiken van jouw GOAL vast te houden!

Genoeg over ons

Laten we het over jou hebben.

Waar wil je informatie over hebben?
Personal TrainingGroep trainingBoksenSportvasten