PT Small Group:

Wil jij tegen een voordelig tarief trainen met een personal trainer?
Dat kan met onze small group training. Je traint dan met een kleine groep van maximaal zes personen. Deze training is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Zo heb je de voordelen van een personal trainer, en zijn de kosten lager omdat je samen in een kleine groep traint. Je krijgt tijdens deze training persoonlijke begeleiding om een optimaal resultaat te behalen. Je traint op je eigen niveau, zodat jij je eigen doel kunt realiseren. Ben jij er klaar voor om te sporten met een personal trainer in een klein gezelschap? Meld je hier aan!

Ervaringen van Smallgroupers:

Jeroen zegt:

Jeroen zegt:

De smallgroup training bij de MatrixX vind ik een leuke manier om in klein groepsverband te trainen. De trainingen zijn afwisselend, waarin niet alleen veel persoonlijk aandacht voor (lichaams) houding is, iedereen van verschillende niveaus mee kan doen, maar ook de gezelligheid niet vergeten wordt. Moe maar voldaan ga ik naar elke smallgroup training weer tevreden naar huis.

Joyce zegt:

Joyce zegt:

Iedere les is een verrassing en goed te doen. Professionele en leuke/positieve begeleiding. Ik vind het fijn dat het laag drempelig is en alles valt te leren als je maar doorzet. Er word rekening gehouden met je kunnen maar ook met je lichamelijke klachten.

Dave zegt:

Dave zegt:

Ik heb voor PT smallgroup gekozen i.v.m. de persoonlijke begeleiding en perfecte aanvulling op mijn andere sporten. Daarnaast is het voor mij belangrijk om met een leuke en kleine groep mensen op een professioneel begeleide manier te sporten.

Genoeg over ons

Laten we het over jou hebben.

Waar wil je informatie over hebben?
Personal TrainingGroep trainingBoksenSportvasten