Verhalen van MatrixX Leden:

De smallgroup training bij de MatrixX vind ik een leuke manier om in klein groepsverband te trainen. De trainingen zijn afwisselend, waarin niet alleen veel persoonlijk aandacht voor (lichaams) houding is, iedereen van verschillende niveaus mee kan doen, maar ook de gezelligheid niet vergeten wordt. Moe maar voldaan ga ik naar elke smallgroup training weer tevreden naar huis.

Jeroen zegt:, Smallgroup

Ik heb voor Smallgroup gekozen, ivm de persoonlijke begeleiding en perfecte aanvulling op mijn andere sporten.
daarnaast is het voor mij belangrijk om met een leuke en kleine groep mensen op een professioneel begeleide manier te sporten.

Dave zegt:, Smallgroup

Waarom Sportvasten?

Fitter, meer energie en strakker in mijn vel. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat heeft Sportvasten me gebracht

Ik heb een drukke baan waarin ik veel reis, onregelmatig eet en slaap en dat merk je uiteindelijk aan je lichaam. Na overleg met Lisette heb ik vorig jaar voor het eerst meegedaan aan sportvasten omdat, volgens de verhalen, je hierdoor energieker wordt, een beter uithoudingvermogen krijgt en ondertussen ook nog (blijvend) gewicht verliest doordat je lichaam switched van suiker- naar vetverbranding. Deze redenen spraken me zeker aan, maar eerst zien en dan geloven. De 10 daagse dus gedaan en als je mindset goed is, is het prima te doen. Ik ben gedurende de kuur 4 kilo kwijtgeraakt, maar belangrijker is dat ik de kilo’s verloor op de plaatsen waar je die het liefst ziet verdwijnen (buik / middel) en daarnaast voelde ik me inderdaad fitter.

Daarna trouw elke 2 maanden een 3-daagse kuur gedaan om “de switch” actief te houden. Prima te doen en met resultaat. Na een jaar is het gewicht nog steeds op peil, ik zit strakker in mijn vel en heb meer energie (voel me fitter) terwijl er in mijn werk nog steeds dezelfde onregelmatigheid is. Eerdaags start ik weer met een 10-daagse om te zien of het resultaat nog meer valt te verbeteren. Ik ben benieuwd.

Peter zegt:, Sportvasten
Tijdens de personal training van Lisette Duijn kwam ik in aanraking met boksen. Een leuke afwisseling binnen het trainen. Krachttraining vind ik leuk maar ben geen liefhebber van cardio. Daarom voorgesteld om in 1 van mijn 2 trainingen een half uur boksen op te nemen. Lisette heeft me basistechnieken aangeleerd zoals directe stoten, hoekstoten en opstoten maar daarnaast ook kicks e.d. Een intensieve trainingsvorm die steeds verder  uitgebouwd wordt door series en combinaties. Een goede training maar ook een mooie manier om zaken van je af te slaan en je hoofd leeg te maken. Ik kan iedereen boksen met Lisette aanraden, probeer het ook eens!.
Ronald zegt:, Boksen

Sportvasten gaf voor mij echt inzicht in wat er allemaal nog in mijn mond ging zonder bij na te denken. Het zorgde voor mij net voor dat laatste zetje. Ben nu  eindelijk onder mijn kantelpunt. En daar blijf ik onder, dat is ook erg belangrijk. Luister gewoon naar je trainer, wacht er niet mee!

Lisette zegt:, Sportvasten

Ik vond in het begin de afkickverschijnselen van mijn suikergebruik heftig. Ik had dit niet verwacht, maar wat kreeg ik aan het einde veel energie!
Ik ging overdag steeds meer dingen doen waar ik eerst geen energie voor had. Heerlijk. Ik ga het zeker nog een keer doen.

Kym zegt:, Sportvasten

Iedere les is een verrassing en goed te doen. Professionele en leuke/positieve begeleiding. Ik vind het fijn dat het laag drempelig is en alles valt te leren als je maar doorzet. Er word rekening gehouden met je kunnen maar ook met je lichamelijke klachten.

Joyce zegt:, Smallgroup

Inmiddels langer dan een jaar train ik onder de vleugels van Lisette. Haar veelzijdigheid en diversiteit in verschillende trainingsmethoden spraken wij vanaf de start al aan. En keer per week train ik nu met haar en er is geen training hetzelfde. Elke week weer een breed variërend programma.

Lisette’s trainingen kenmerken zich door haar persoonlijke aanpak, afgestemd op de gezamenlijk gekozen doelstellingen. Op het moment dat je binnenkomt ziet zij al of je een goede of slechte dag hebt. Ze weet je altijd te motiveren en te waarderen. Ook naast het sporten is zij voor mij inmiddels een belangrijk persoon geworden. Ze heeft mijn levenswijze weten te veranderen en hierdoor voel ik me energieker en sterker. Uiteraard behaal je je resultaten zelf maar met de juiste coaching van Lisette weet ik, tot de dag van vandaag mijn resultaten te behalen!

Trainen, sportvasten, massages & zwemtrainingen bij Lisette kan het allemaal. Een zeer breed scala van diensten die absoluut aansluiten bij welke doelstelling dan ook.

Ik ben zeer content met mijn keuze om voor Lisette te kiezen als mijn PT-er en hoop er dan ook nog heel lang mijn energie uit te halen.

Martijn zegt:, Personal Training

Ik heb haar lief. Twee keer in de week warm ik me op tot zij verschijnt sterk, rank, soms verlegen met groenblauwe ogen lokt ze mij in haar zwarte pak met knot of paardenstaart hangt ze mij aan apparaten plaat ze elke slappe spier zoekt en speelt ze op mijn zwakke kant muziek want om haar heen als ze me straft, en ik hijg, kreun tot ze lacht en na maanden trainen is de euforie daar ontdek ik eigen kracht zie mij stappen, als een trotse pauw nog even en de buik is plat op mijn weg naar het goede pad ik heb haar lief, oh ja iedereen mag het weten ik spreek heel graag met haar af.

Thea zegt:, Personal Training

Na diverse pogingen ondernomen te hebben om het sporten weer op te pakken met als belangrijkste doelen afvallen en fitter worden, heb ik het besluit genomen om deze doelen te realiseren middels een personal coach. Al tijdens het intakegesprek dat ik met Lisette voerde, merkte ik haar gedrevenheid om mij te stimuleren deze doelen te realiseren. Dit werkte zo motiverend dat ik al tijdens dit gesprek overtuigd was dat Lisette voor mij de geschikte coach is. Natuurlijk denk je even na over de kosten, maar net zo snel realiseer je jezelf dat het toch vreemd is dat je onderhoudskosten voor je huis en auto heel normaal vindt en in je eigen lichaam en gezondheid niet zou willen investeren.

Inmiddels train ik een half jaar twee keer in de week met Lisette en een keer in de week alleen. Deze combinatie werkt prima voor mij. Aan de hand van metingen van verschillende waarden, bewegingsanalyses en testen, kan ik precies zien welke vorderingen ik maak. En die zijn enorm! Doelen die intussen gerealiseerd zijn: afvallen, fitter voelen en een betere conditie en ik loop ondanks mijn astma inmiddels 10 kilometer hard. Dit heb ik kunnen bereiken door de diversiteit aan oefeningen die Lisette mij voorschotelt. Altijd met evenveel enthousiasme en gedrevenheid. Van buikspier- en krachtoefeningen tot conditie oefeningen zoals boksen, maar ook balans oefeningen. Door deze oefeningen iedere keer weer iets aan te passen naar een hoger niveau blijft de uitdaging groot en zie je de verbetering. Lisette zorgt er ook voor dat je echt het uiterste uit je zelf haalt en jezelf daardoor ook overtreft. Maar heel belangrijk, wel in combinatie met een goed voedingspatroon. Ook daarvoor word ik prima begeleid door Lisette.

Ik had vroeger nooit echt zin om naar de sportschool te gaan, maar met een gedreven personal coach is dat heel anders. Juist met mijn drukke agenda is deze sportieve afleiding van groot belang om je fitter en beter te voelen. De professionaliteit van Lisette blijkt ook uit het feit dat zij zich steeds verder ontwikkeld op haar vakgebied. Deze kennis past zij vervolgens ook weer toe in haar coaching.

Kortom, ik ben erg enthousiast over Lisette als personal coach. Ik zou een ieder die er echt voor open staat om doelen te bereiken aanraden om een intakegesprek met Lisette te plannen.

Ferdy zegt:, Personal Training

In al mijn jaren als (professioneel) basketballer heb ik vele massages mogen ondergaan.
Lisette Duijn van LD-Massage Praktijk stijgt ver uit boven het gemiddelde.
Naast een professionele en hartelijke ontvangst in haar praktijk verstaat Lisette het vak van masseren.
Ze weet spieren echt los te maken en pakt de zere plekken goed aan.
Ze heeft mijn rug fantastisch weten te masseren en ik kan het dan ook een ieder die opzoek is naar een goede behandeling aanraden om een afspraak te maken bij Lisette. Lisette Duijn weet vakkennis, een vlotte babbel en een juiste aanpak goed te combineren.

Iedereen is een Allroundmassage verwijderd van echte ontspanning.

Bas zegt:, Massage

Genoeg over ons

Laten we het over jou hebben.

Waar wil je informatie over hebben?
Personal TrainingGroep trainingBoksenSportvasten